Verzenden

Wij versturen alle bestelling via onze partner PostNL. Dit doen wij aangetekend en verzekerd om te zorgen dat het veilig bij u aankomt. Alle producten die leverbaar zijn worden op werkdagen de zelfde dag verstuurd, wanneer u voor 15:30 bestelt.

Heeft u vragen over uw lopende bestelling, neem dan contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar via emailen telefoon. Tijdens de openingstijden, elke dag van de week van 09:00 tot 20:00, zijn we telefonisch bereikbaar via 06 311 634 10.

 

Retourneren

Wij vinden het erg vervelend als u niet tevreden bent met uw bestelling. Daarom heeft u ook 14 dagen de tijd om uw product uit te testen en hem om te ruilen. Wij doen er dan ook alles aan om een oplossing te zoeken als u niet tevreden bent. Dit kan als u aan de volgende eisen voldoet.

 

  • Het product is binnen 14 dagen aangemeld voor een retour en binnen 7 dagen ontvangen
  • Het product verkeerd nog in de zelfde staat als dat u hem van ons ontvangen heeft
  • Nieuwe producten, gesealde producten, accessoires en software licenties kunnen niet worden geretourneerd
  • Producten die wij op maat hebben gemaakt kunnen alleen worden omgeruild
  • Wij keren het retourbedrag na 10 werkdagen uit

 

Heb je vragen over een bestelling die je hebt ontvangen omdat u niet tevreden bent, neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 06 311 634 10, te chatten of te e-mailen. Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van onze winkels.